top of page

Tuinontwerp

Stap 1
Het eerste oriënterende gesprek vindt bij voorkeur plaats bij ons op het bedrijf. Hier heeft u de gelegenheid om kennis te maken met ontwerpen en foto’s van diverse projecten. Een wandeling door onze tuin geeft u een goede indruk van wat ESTILO u te bieden heeft. Als onze aanpak u aanspreekt, worden vervolgens uw wensen en ideeën besproken en vastgelegd.

 

Stap 2
Op grond van uw bouwtekeningen zetten wij uw kavel en woning op papier. Met die gegevens komen we bij u thuis en nemen we de situatie op. De woning, de omgeving en eventueel al aanwezige elementen worden door middel van foto’s vastgelegd.

 

Stap 3
Nu alle informatie aanwezig is, kunnen we starten. Als de eerste schets uitgewerkt is, nodigen wij u uit op ons bedrijf. De ingekleurde schets en een zorgvuldige uitleg geven een goed beeld van onze plannen. Tevens wordt het beplantingsplan doorgenomen.

 

Stap 4
Het definitieve ontwerp wordt getekend. Matenplan en beplantingsplan horen hierbij. U wordt opnieuw uitgenodigd voor de oplevering. Nogmaals wordt het hele concept doorgenomen. Monsters en/of informatie betreffende geadviseerde materialen worden meegeleverd.

 

Stap 5
De aanleg

bottom of page